Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 20 oktober Zondag 21 oktober Info standhouders Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Sitemap | Laatste update: 15 april 2018

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
    Onze volgende Pasar Malam         is op 20 en 21 oktober 2018         en vier uw verjaardag op onze Pasar


Voor de Pasar Malam Harderwijk 2017 waren de volgende Cateraars aanwezig!


’t Bami Hutje Semangat uit Almere

Deze altijd vrolijke cateraar uit Almere is een begrip in Pasar Malam land. De eigenaar Jonky Pelupessy (foto) bereidt de nasi en de bami vers voor de ogen van de bezoekers. Zeker een bezoekje waard. Ook hier kunt u terecht voor een overheerlijke Soto. Maar vergeet vooral de eigen gemaakte Sambal niet.

Laat u verrassen. www.bamihutje.nl

Warung Mashudi uit Harderwijk

Mutty kookt fantastisch Indonesisch! Koken is voor haar een passie. In Indonesië wordt er de hele dag door gegeten. Deze passie heeft zij voortgezet in Nederland om onze rijke smaakvolle gerechten met u te delen. Het kan voorkomen dat het gerecht waar u naar zoekt, niet op het menu staat dan kunt u ten alle tijden een verzoekje indienen, dan moet het helemaal voor elkaar komen, tot snel, enne..... Selamat Makan!

Jop's Catering uit Harderwijk

Jop's Catering is een enthousiast cateringbedrijf onder de bezielende leiding van Jop van der Bijl. Ruim dertig jaar maakt hij al de heerlijkste Indische rijsttafels, onder het motto “Passie voor lekker eten”. Op de Pasar Malam Harderwijk kunt u genieten van zijn verrukkelijke maaltijden, saté en Indische snacks.

www.jopscatering.nl

Warung Gina uit Den Haag

Deze cateraar komt uit het westen van het land. Als u langs het restaurant loopt komt u in de Oosterse sferen. Laat u zich bij deze cateraar ook verrassen door de diversiteit aan gerechten en bijgerechten.

Ook hebben zij een diversiteit aan Indische snacks

en Indische drankjes.