Pasar Malam Harderwijk Laatste Nieuws Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Onze Cateraars Info standhouders Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 12 augustus 2023

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk

• Mooi overzicht van de Pasar Malam Harderwijk 2018 met foto’s en YouTube filmpjes!• Opening Pasar Malam door de heer Fikry Cassidy

De Indonesische Minister, plaatsvervangend hoofdmissie , hoofd kanselarij van de ambassade van Indonesië verrichtte op zaterdag 20 oktober 2018 de officiële openingshandeling van de Pasar Malam Harderwijk.


De opening vond plaats om 13.00 uur de Java hal. De Pasar Malam Harderwijk is voor veel Indische Nederlanders een ontmoetingsplek waar ze oude bekenden uit hun jeugdjaren spreken of zich vermaken met familie en vrienden. Zij komen van heinde en ver naar onze Pasar Malam. Ook mensen die geen connectie hebben met het voormalig Nederlands-Indië of Indonesië, vinden de Pasar een heel bijzondere ervaring. Met name de sfeer en toegankelijkheid vinden ze overweldigend en het specifieke eten ‘gewoon’ ontzettend lekker! Buiten is er dan ook een grote Food Court opgezet met verschillende Indische restaurants.


Na de officiële opening liet de heer Cassidy zich rondleiden langs de 2 grote muziekpodia en de vele kraampjes.


De heer Cassidy was voor het eerst in Harderwijk in zijn nog korte loopbaan (sinds 12-04-2018) als minister. Hij vond Harderwijk een gezellige mooie stad. En natuurlijk voelde hij zich bijna thuis in onze Pasar.


Pasar Malam Harderwijk zaterdag 20-10-2018


Pasar Malam Harderwijk zondag 21-10-2018


Pasar Malam Harderwijk zondag 21-10-2018


Klik op een foto voor een mooie fotoreportage