Pasar Malam Harderwijk Laatste Nieuws Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Onze Cateraars Info standhouders Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 12 augustus 2023

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk

• Mooi overzicht van de Pasar Malam Harderwijk 2017 met foto’s en YouTube filmpjes!Otto Buttner• Opening Pasar Malam

De Indonesische ambassadeur, I Gusti Agung Wesaka Puja, verricht op zaterdag de officiële openingshandeling van de Pasar Malam Harderwijk.


De opening zal plaatsvinden om 14.00 uur door de ambassadeur in de Java hal.


Met name de sfeer en toegankelijkheid vinden onze bezoekers overweldigend en het specifieke eten ‘gewoon’ ontzettend lekker! Buiten is er dan ook een grote Food Court opgezet met verschillende Indische restaurants. Na de officiële opening zal de ambassadeur deelnemen aan een exotische maaltijd en laat zich door één van de gastvrouwen rondleiden langs de muziekpodia en kraampjes.


Ambassadeur Puja is in februari 2016 benoemd als ambassadeur, buitengewone en gevolmachtigde van de Republiek Indonesië tot het Koninkrijk der Nederlanden.

Pasar Malam Harderwijk zaterdag

14-10-2017

Pasar Malam Harderwijk zondag

15-10-2017

Pasar Malam Harderwijk zondag

15-10-2017

Pasar Malam Harderwijk zondag

15-10-2017


Klik op een foto voor een mooie fotoreportage


-------------------------------


Ontvangen reacties van artiesten en bezoekers van onze Pasar Malam 2017


Kroncong Toegoe Modern:
namens KTM wil ik de organisatie en vrijwilligers hartelijk danken voor de warme ontvangst en goede begeleiding bij ons optreden op de Pasar. Wij hebben zeer genoten, nogmaals dank voor een fantastische dag en de goede zorgen door jullie gastvrouwen.


Xanur (zangeres Yvonne):
Ik vind de organisatie heel professioneel en kreeg een warme ontvangst van de gastvrouw Wendy.

De dames in de VIP room ook zo lief ze hebben ons goed verzorgd. Bedankt voor de gezellige dag.


Hawaiin Treasure:
HT wilt jullie allemaal bedanken voor de goede zorgen en gastvrijheid. Wij hebben genoten van ons optreden voor jullie en het publiek was zeer enthousiast. Hele goede reacties gehad. Geweldige crew. Nogmaals dank en de hartelijke groeten aan Wendy. Aloha from HT.


Jimi Bellmartin:

Lieve Organisatie van Pasar Malam Harderwijk dank voor een geweldige warme ontvangst en belevenis van de Pasar Harderwijk. Heel veel dank en succes in 2018.


Aïs Lawa-Lata:

Wat een warm ontvangst op de tropische pasar in de VIP-room van Sypel Harderwijk en de begeleiding naar de ruime  koele kleedkamer tot en met het prachtige podium, waar wij iedereen mogen verwelkomen met muziek, dans en lekker makanans. Dezelfde beleving zullen alle artiesten hebben gehad met het enthousiaste publiek uit vele andere windstreken. Zelfs een Russische fan, woonachtig in België, weet Harderwijk, in oosterse kleur en geur te vinden en mij te verrassen.

Ook bedankt allemaal.


Ester Latama:

Ik ben een trots persoon omdat ik voor jullie mocht staan op de Pasar.


Pagaja (Jane):

Via deze weg wil ik, namens Pagaja, het complete team nogmaals heel erg bedanken voor een geweldig leuke Pasar in Harderwijk!

Wij hebben ontzettend genoten van een perfect georganiseerde dag. Jammer dat het té mooi weer was, waardoor het bezoekersaantal wat achterbleef, haha!

Wellicht tot een volgende keer!


Beste mensen onze complimenten alles was perfect zelfs voor een rolstoel. mvgr Jo Doornbos uit Emmen.


Bedankt voor de gezellige Pasar Malam. We hebben er van genoten, ook van het heerlijke eten. Jo viel vannacht pas om 4 uur in slaap van vermoeidheid.

Het was goed georganiseerd en wellicht tot een volgende keer. Groet Ad en Linda uit Woudrichem.