Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Info standhouders Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Otto Buttner Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Sitemap | Laatste update: 16 november 2017

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
    Onze volgende Pasar Malam         is op 20 en 21 oktober 2018


Sportcomplex de Sypel

PASAR MALAM HARDERWIJK 2017

U bent ondernemer / standhouder en wilt deelnemen?

U bent ondernemer / standhouder en wilt deelnemen met één of meerdere non-food stands op deze Pasar Malam op 14 en 15 oktober in Harderwijk? Vul dan ons inschrijfformulier in vóór 15 september 2017. Wilt u meer dan 2 kramen (en eventueel in een bepaalde opstelling), neem dan contact op met de organisatie via 06-13 74 04 30 of via RoyAbels@PasarMalamHarderwijk.nl


Voor standhouders op het gebied van food gelden andere regels. Voor de Pasar van 14 en 15 oktober zijn de restaurants reeds ingevuld. Wel is er uiteraard ruimte voor verkoop van verpakte etenswaar (b.v. katjang etc.). Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u bij belangstelling telefonisch of per mail contact met ons op te nemen via 06-53 81 79 70 of mail naar OttoButtner@PasarMalamHarderwijk.nl

Voor de plattegrond

van de BALI hal

en de indeling
van de kramen

klik hier

Voor de plattegrond

van de JAVA hal

en de indeling
van de kramen

klik hier

Voor de plattegrond

van de GEHELE hal

klik hier

Ondernemers en kraamhouders met producten gerelateerd aan een Pasar Malam die meer informatie willen ontvangen voor deelname aan de Pasar Malam Harderwijk kunnen hier de begeleidingsbrief en hier het inschrijfformulier downloaden.


Toelichting inschrijfformulier

Wij vragen u het inschrijfformulier volledig in te vullen, te ondertekenen en aan ons toe te sturen via de mail (scan) of post. Onze gegevens vindt u rechts onder op het inschrijfformulier. Wij nemen na ontvangst van uw inschrijving snel contact met u op. De indeling van de plaatsen geschiedt door de organisatie op volgorde van binnenkomst. Met eventuele wensen zullen we trachten rekening te houden.

Info@PasarMalamHarderwijk.nl


De BALI hal heeft een podium

van 10 x 4 meter


De JAVA hal heeft een podium

van 12 x 6 meter


Beste standhouders,


Het bestuur van de Stichting Pasar Malam Harderwijk wil ik jullie graag hartelijk danken voor jullie enthousiaste deelname aan alweer onze 3e Pasar Malam Harderwijk.

Ondanks het mooie weer is de opkomst alleszins redelijk geweest. Kan altijd beter, maar het weer zat ons nu eenmaal niet bepaald mee. Het waren twee uitzonderlijk mooie dagen voor de tijd van het jaar!


Ondanks dat, kwamen onze bezoekers toch uit alle windstreken; van Groningen tot Venray; van Amsterdam tot Enschede en van Den Helder tot in Zeeland (ja zelfs vanuit België en Duitsland kwamen bezoekers).


Het was dan ook een bijzonder gezellige en warme Pasar met heel veel blije en enthousiaste mensen; jullie als standhouders; bezoekers; artiesten en restauranthouders en natuurlijk wij als bestuur met al onze vrijwilligers.


Allemaal nogmaals heel hartelijk bedankt voor deelname aan onze Pasar Malam Harderwijk.


Tot slot wil ik jullie erop attenderen dat onze Pasar Malam Harderwijk 2018 gepland staat op 20 en 21 oktober. Noteer alvast maar in de agenda!


Het bestuur Stichting Pasar Malam Harderwijk