Laatste Nieuws Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 02 april 2024

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
13:00 en 15:00 uur
RAY SMITH
14:00 en 16:00 uur
THE OASE BAND
17:00 uur
DIANA MONOARFA
18:00 uur
MAXXIE EASTWIND
19:00 en 21:00 uur
@-ONCE
20:00 en 22:00 uur
DJIWA


Voor vragen en/of info:
OttoButtner
@PasarMalamHarderwijk.nl


MUZIEK PROGRAMMA

ZATERDAG

14 OKTOBER 2023


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 23.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

DIANA MONOARFA

Programma voor zaterdag 14 oktober 2023


    12.00 uur  -  Opening Pasar Malam Harderwijk

    13.00 uur  -  Ray Smith

    14.00 uur  -  The Oase band

    15.00 uur  -  Ray Smith

    16.00 uur  -  The Oase band

    17.00 uur  -  Diana Monoarfa

     18.00 uur  -  Maxxie Eastwind

    19.00 uur  -  @-Once

    20.00 uur  -  Djiwa

    21.00 uur  -  @-Once

    22.00 uur  -  Djiwa

    23.00 uur  -  Einde 1e dag Pasar Malam Harderwijk


13.00, 15.00 en 17.00 uur - BUCKLE UP

Buckle Up brengt countrymuziek van hoog niveau.
U krijgt een professionele performance waarbij ervaring, enthousiasme en een dosis humor garant staan voor een topervaring. Met fraaie samenzang, dampende piano- en gitaarlicks en strakke drumpartijen brengt Buckle up repertoire ten gehore dat recht doet aan de countrymuziek. Afgerond met flitsende steelpartijen is Buckle Up een band die geschikt is voor elk feest of evenement in binnen- en buitenland!


Buckle Up musicians: Pedal Steel-Danny, Drums-Wesley, Bass/ Lead vocals-Alex, Guitar/ Lead vocals-Sandy, Keys/ Lead vocals-Michiel, Acc.guitar-Dick en Sound engineer-HM Audio.

14.00 en 16.00 uur - ST.JOHN'S FAMILY

Ze kunnen niet wachten en staan te trappelen om weer de bühne op te gaan. St. John’s Family, ontstaan in de jaren zestig in Enschede speelt onvergetelijke swinging soul classics van onder meer Wilson Pickett, James Brown, Sam & Dave, Solomon Burke, Arthur Conley en niet te vergeten Otis Redding. Behalve uit de ritmesectie bestaat de St. John’s Family uit een grote blazerssectie die zorgt voor de nodige power. En met de nimmer aflatende energie van de beste soulzanger van Nederland neemt St. John’s Family je in no time mee naar de tijd van de real old school SOUL!


St. John’s Family bestaat uit:

Gaston Brouwer – leadzang, Henk Huizing – bass, George Elias – rhythm-/sologitaar, Herman Cousijnsen – drums, Alex Lievers – keyboard, Benni van de Meer – percussie, Arnold Waccary – trompet, Ria Cousijnsen-Waccary – trompet, Jörg Hulshof – trompet, Harry Hesselink – trombone

Franz-Josef Saalmann – trombone en André Spoler - saxofoon.

18.00 EN 21.00 uur - MELANIE FOËH

Melanie is geboren in Surabaya, Indonesië. Als klein meisje begon ze met zingen in het plaatselijke kerkkoor, waarna ze op latere leeftijd als zangeres in een band optrad in de omgeving van Surabaya. Met de in 2009 uitgebrachte CD "Kerinduanku", zet ze haar zangcarrière in Nederland voort De CD is geproduceerd en gearrangeerd door Edo Hartsteen en Dries Holten, beter bekend als Andrés. Met trots presenteerde de Indonesische Ambassade te Den Haag zangeres Melanie tijdens de 2e en 3e editie Pasar Malam Indonesia op het Malieveld te Den Haag. Op 24 maart 2013 nam Melanie zitting als visagiste en jurylid tijdens de Miss en Mister Indonesisch verkiezing 2013, welke gehouden werd tijdens de 4e editie Pasar Malam Indonesia.19.00 uur - DIANA MONOARFA

Diana Monoarfa is succesvolle performer van Indonesische muziek en dansen, ook buiten de Indische circuit geniet zij veel bekendheid geniet. Zij komt uit Noord Sulawesi. Zong al in een band toen zij 8 jaar oud was. Haar repertoire is allround, van Krontjong tot Latin. Behalve Indonesisch zingt zij ook veel Engelse en Spaanse liedjes en op verzoek Chinees, Japans, Arabisch, Hindi, Nederlands en Frans.


Ze speelt een veel allround muziek, evergreens, poco-poco en heel groot Indisch repertoire. Zij is beslist één van de meest gevraagde zangeressen voor Pasars in Nederland. Diana wordt geruggensteund door ervaren musici en vocalisten die allen hun sporen reeds hebben verdiend in bands zoals Nightbird, Latamaband, JF Selection, Mr. Showband, Valiants, Challenge, Andy Tielman band en vele anderen.


Naast Diana & Friends zingt Diana ook op andere evenementen als solozangeres op Pasar Malams als duo (met een toetsenist), Trio (toetsenist en saxofonist) en als freelance zangeres voor verschillende bands. En in ons weekend is Diana de presentatrice van de Pasar Malam Harderwijk 2022.


20.00 en 22.00 uur - TRIPLE B & FRIENDS

Mag ik ons even voorstellen: wij zijn Triple B & Friends, een band met de leeftijd gevarieerd van 40 tot 58 jaar. De naam Triple B is afkomstig van de drie broers van den Broeke, Joni (rythm guitar, percussie), James (solo guitar) en Roy (bass). Zij spelen al meer dan 35 jaar muziek, welke te horen was in diverse country en indorock bands. Zo heeft Joni in de jaren ‘80 gespeeld bij de legendarische Hot Jumpers van Oscar Rexhauser. Het spelen als Triple B hebben de broers niet vaak gedaan, ze waren vaak bezet door andere bands en hebben in de loop der jaren vele optredens verzorgd. 2 jaar geleden was Joni op het idee gekomen om de broers bij elkaar te brengen als band en daar wat Friends aan toe te voegen. Dit zijn uiteindelijk Raymond Leendertse (drums), Milko van Aalst (toetsen) en Frans Hilling (zang) geworden. Raymond en Milko zijn ook muzikanten van de soul/funk coverband Colibri uit Dordrecht, Frans is de solo zanger en met het koor van Joni, James en Roy zetten zij een mooie harmonie neer.