Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 20 oktober Zondag 21 oktober Onze Cateraars Info standhouders Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Sitemap | Laatste update: 04 november 2018

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
  Onze volgende Pasar Malam     is op 20 en 21 oktober 2018     en vier uw verjaardag op onze Pasar  PASAR MALAM HARDERWIJK 2018.pdf

KLIK HIER voor de vroegboek korting

13.00 u. EDU SCHALK

14.00 u. BLUE VELVET (1)

15.00 u. ROCKING PLAYERS (1)

16.00 u. BLUE VELVET (2)

17.00 u. ROCKING PLAYERS (2)

18.00 u. JIMI BELLMARTIN

19.00 u. DIANA MONOARFA

20.00 u. HOT NEWS (1)

21.00 u. DEWI MASS

22.00 u. HOT NEWS (2)
Voor vragen en/of info:
LexUmlaufVonBiberfort
@IndischeHarderwijkers.nl

of
OttoButtner
@PasarMalamHarderwijk.nl

PROGRAMMA

ZATERDAG

20 OKTOBER 2018


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 23.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

GERDA KRASTEL


Klik op één van de foto’s

voor een uitvergroting

MUZIEK IN DE BALI HAL


13.00 uur - Edu Schalk

15.00 uur - The Rocking Players (1)

17.00 uur - The Rocking Players (2)

19.00 uur - Diana Monoarfa

21.00 uur - Dewi Mass


13.00 uur - EDU SCHALK

Edu is een van de beste entertainers in het circuit van Indische dansavonden, Pasar Malams, festivals en andere festiviteiten waar een goede presentator nodig is. Waar Edu is, is sfeer, plezier, vakmanschap en vooral vriendschap. Met zijn ruime podiumervaring, zijn  grote muzikale kennis, zijn dynamische persoonlijkheid en zijn innemende humor maakt hij elke gelegenheid weer tot een feest. Naast het feit dat Edu een perfecte presentator is kennen we hem vooral ook als solozanger.

15.00 + 17.00 uur - THE ROCKING PLAYERS

The Rocking Players is een band met een repertoire uit de jaren ’50 tot heden en spelen o.a. de volgende muziekstijlen: Rock ’n Roll, Country, Disco, Soul, Funk, Nederlandstalig, Indonesisch, Poco Poco en nog meer.

The Rocking Players bestaan uit jongens van de 2e generatie Indo’s die in de muzikale voetsporen treden van hun ouders die de Indorock naar Nederland hebben gebracht.

The Rocking Players hebben een ruime ervaring in de muziek. Zo hebben zij reeds vele jaren in verschillende formaties gespeeld. Het absolute hoogtepunt van de band is dat zij Andy Tielman een aantal keren mochten begeleiden waarvan eenmaal in Spanje in het ‘Benidorm Palace’.

Zij treden regelmatig op bij diverse gelegenheden. Denk hierbij aan recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen / cafe’s, boottochten, beurzen, etcetera. The Rocking Players hebben nu ook de Indische Feesten, Kumpulans en Pasar Malams ontdekt. Het plezier dat zij hier bij hebben is duidelijk terug te zien op het podium. Jörgen en Stanley van der Hoeven hebben het gitaarspelen geleerd van hun vader Jim van der Hoeven die in The Rollers, The Weeds en The Hot Jumpers heeft gespeeld.

19.00 uur - DIANA MONOARFA

Ik kom uit Noord Sulawesi. Zing al in een band toen ik 8 jaar oud was. Mijn repertoire is allround, van Krontjong tot Latin. Behalve Indonesisch zing ik ook veel Engelse en Spaanse liedjes en op verzoek (Chinees, Japans, Arabisch, Hindi, Frans en Nederlands)

Ik zing solo maar ook duo (met een toetsenist) trio (nog een saxophonist erbij) en als free lance zangeres voor verschillende bands. Sinds een jaar geleden met een vaste band (Diana & Friends).

21.00 uur - DEWI MASS

Ik Ben Dewi Mass, geboren in Oost java, 8 augustus 1979 in Banyuwangi - Indonesië.

Als klein meisje ben ik al begonnen met zingen. Op mijn 12de ben ik naar Bali verhuisd en daar ben ik verder gegaan met zingen in Hotels, bij trouwerijen en andere privé feesten. Ik heb ook opgetreden in het buitenland zoals Malaysia en Singapore.

In 2007 ben ik in Nederland gekomen en heb daar mijn zangcarrière voortgezet. Voor het eerst heb ik in Nederland opgetreden bij een Indonesische Stichting en de Indonesische Ambassade. Mijn repertoire bestaat uit Soul, Country en top 40. Ook Indonesische muziek zoals kerontjong en dangdut.


MUZIEK IN DE JAVA HAL


14.00 uur - Blue Velvet (1)

16.00 uur - Blue Velvet (2)

18.00 uur - Jimi Bellmartin

20.00 uur - Hot News (1)

22.00 uur - Hot News (2)


14.00 + 16.00 uur - BLUE VELVET

Blue Velvet is een countryband uit Gemert en begon in 1972. Begin 1974, gingen de muzieksoorten met de diversiteit van hun interesses toch alle richtingen uit.

Na diverse muzikale omzwervingen begon Wally in 2011 met Blue Velvet. Daarna hebben ze elkaar weer ontmoet tijdens de repetitie voor de eerste Pasar Gemert.


Er werd een tweede-generatieband samengesteld, en ze werden daarvoor gevraagd. De klik was er meteen. Toch ging na afloop hiervan ieder zijn eigen weg. Pas in 2014, precies 40 jaar later tijdens de voorbereidingen van de 2de editie van de Pasar Gemert kwam de gezamenlijke gedachte om de cirkel muzikaal rond te maken.  Met een aantal optredens in Spanje hadden ze laten zien dat ze onderling de muzikale chemie van toen nog steeds in zich hadden.  


Blue Velvet danken hun succes aan het liedje ‘Cowboy Cumbia’ van Javier Molina. (Cumbia is een Colombiaanse dans), dat is een echte topper bij optredens, en daarmee onze Single Memorie.

Blue Velvet bestaat uit: Randal Vitalis vocals/acoustic guitar, Wally Lucardie vocals/guitar, Fons Schultz vocals/bass, Randy Verlinden guitar, Don Heijne – drums, Pepijn van Herk - sologitaar en Marcel Parijs - steelgitaar.

18.00 uur - JIMI BELLMARTIN

Op 29-1-49 is de Soulzanger Jimi Bellmartin geboren. JIMI BELLMARTIN heeft gewerkt met grootheden als Eric Burdon/Percy Sledge/ The Tramps en vele anderen. Jimi heeft een Soulfull stemgeluid en een inspirerende performance. Het maandblad OOR heeft hem uitgeroepen tot de Godfather van Soul in Nederland.

Na het ziekbed van zijn moeder en verzorging van haar is hij weer helemaal terug in de muziekwereld.


De laatste jaren is hij weer een veel gevraagde artiest op Pasar Malams, privéfeesten en grote evenementen. En natuurlijk het indrukwekkende optreden in The Voice Senior van RTL4. Soul en Funk voeren de boventoon tijdens zijn optredens.

20.00 + 22.00 uur - HOT NEWS

Na een optreden in 2001 van The Sky Devils in Zaandam heeft Oscar Rexxhauser Frank, Roy, Ferry en Max van den Eeckhout gevraagd om samen met hem de band The Hot Jumpers nieuw leven in te blazen.


Na een korte oefenperiode hebben de nieuwe Hot Jumpers opgetreden op een Pasar Malam in de Rijnhal. Meteen daarna is de band uitgenodigd om in Californië op te treden.

Na terugkomst uit Californië wilde Oscar de band uitbreiden met een zangeres. Roy had al eerder met Shirley samengewerkt in een band en adviseerde Oscar om Shirley als zangeres aan te trekken. Net als de mannen, had ook Shirley al veel zangervaring in diverse bands en festivals. Bij de auditie klikte het meteen en de nieuwe band The Hot Jumpers was geboren.


In 2005 besloot Oscar om zijn basgitaar aan de wilgen te hangen en werd Harry Baron als de nieuwe bassist aangetrokken. Ook Harry komt uit een muzikale familie (Ruud, Elly en Mely Baron) en had ook reeds in diverse bands gespeeld en dus ook veel ervaring opgedaan. Na een korte oefenperiode was de nieuwe bezetting klaar voor optredens, maar dan onder de nieuwe naam: Hot News.

In 2007 is Hot News de studio ingedoken en werden vele nummers opgenomen. Intussen was Hot News een veel gevraagde band geworden en bleef er weinig tijd over om de CD af te maken. De spelers van Hot News hadden toen ook nog een vaste baan en de weekends stonden zij op de bühne. Kortom, er was weinig tijd om de CD verder af te werken.  Kijk hier   en hier   voor het optreden bij RTL4