Pasar Malam Harderwijk Laatste Nieuws Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Onze Cateraars Info standhouders Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 12 augustus 2023

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
13:00 en 15:00 uur
RAY SMITH
14:00 en 16:00 uur
THE OASE BAND
17:00 uur
DIANA MONOARFA
18:00 uur
MAXXIE EASTWIND
19:00 en 21:00 uur
@-ONCE
20:00 en 22:00 uur
DJIWA


Voor vragen en/of info:
OttoButtner
@PasarMalamHarderwijk.nl


MUZIEK PROGRAMMA

ZATERDAG

14 OKTOBER 2023


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 23.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

DIANA MONOARFA

Programma voor zaterdag 14 oktober 2023


    12.00 uur  -  Opening Pasar Malam Harderwijk

    13.00 uur  -  Ray Smith

    14.00 uur  -  The Oase band

    15.00 uur  -  Ray Smith

    16.00 uur  -  The Oase band

    17.00 uur  -  Diana Monoarfa

     18.00 uur  -  Maxxie Eastwind

    19.00 uur  -  @-Once

    20.00 uur  -  Djiwa

    21.00 uur  -  @-Once

    22.00 uur  -  Djiwa

    23.00 uur  -  Einde 1e dag Pasar Malam Harderwijk


13:00 en 15:00 uur - RAY SMITH

Ray heeft in zijn jeugd spelenderwijs gitaar leren spelen. Is al jong begonnen met zijn optredens op de verjaardagen van familie, vrienden en kennissen. Een van de bands waarin hij ruim 7 jaar gespeeld heeft was de Moluks/Indische formatie “Siafusu”. De muziekstijl, disco/funk, bestond uit covers van bandjes als Massada, Time Bandits, Santana en het zogenaamde Indische repertoire. Hiermee is geruime tijd in de Benelux opgetreden. Jaren later is Ray als zanger/gitarist/toetsenist begonnen bij de band “Cinnamon” uit Amersfoort.

Begin 2001 ontstond het idee met collega artiesten om samen te gaan optreden. Dit project resulteerde in de formatie “THREE IN ONE”. De formule bestond uit het aanbieden van een spetterende show van 60 minuten muziek van drie verschillende genres Rock & Roll, Carribian en Dance-classics. Ray besloot na 4 jaar om als “solist” verder te gaan. Ray is actief bij platenlabel Rood-Hit-Blauw producties om zich toe te leggen op Nederlandstalig repertoire, zijn vorige singles zijn: “Zonnestralen’, Oh Lala, Pak me dan, Kom met me dansen, Liefde, Ga met me mee.


14:00 en 16:00 uur - THE OASE BAND

Ron Nihin: Basgitarist en zanger. Speelde t/m 1977 in bandjes ( Nachtclubs ) in Jakarta. In Nederland in diverse groepen gespeeld. Vanaf 2014 speel ik in “The Oase Band”.

Carel Kdise: Sologitarist en zanger. Op mijn 14e jaar speelde ik al in een band. Ik heb in verschillende bandjes gespeeld. Ook gespeeld in Duitsland en België. Ik speel vanaf begin 2017 in “The Oase Band”.

Minggus Manuputtij: Slaggitarist en zanger. Het muzikale is mij gegeven vanuit Maluku Roots, muziek is een deel van mij. Mijn muzikale carrière begon in de jaren 60. Sinds 2021 zit ik bij “The Oase Band”.

Ed Termöhlen: Steelgitarist en zanger. Mijn eerste band was met mijn broer genaamd “Ronny’s Allstars”. Hier kreeg ik de kans om zowel Basgitaar als toentertijd ook beginnend Pedal steel gitarist te spelen. Nu speel ik vanaf 2021 met veel plezier bij “The Oase Band”.

Harry Votel: Drummer en zanger. Ik ben reeds op mijn achtste verjaardag begonnen met muziek maken. Na de muziekschool heb ik als drummer bij de Haagsche beatgroep “The Fellow Five” gezeten. In 2014 heb ik “The Oase Band” opgericht.


17:00 uur - DIANA MONOARFA

Diana Monoarfa is succesvolle performer van Indonesische muziek en dansen, ook buiten het Indische circuit geniet zij veel bekendheid. Ze speelt allround muziek, evergreens, poco-poco en heel groot Indische repertoire. Diana Monoarfa komt uit Noord Sulawesi en zingt al in een band vanaf dat zij 8 jaar oud is. Zij is beslist één van de meest gevraagde zangeressen voor Pasars in Nederland.


Diana wordt geruggensteund door ervaren musici en vocalisten die allen hun sporen reeds hebben verdiend in bands zoals Nightbird, Latamaband, JF Selection, Mr. Showband, Tea4Texas, Valiants, Challenge, Andy Tielman band en vele anderen. Naast Diana & Friends zingt Diana ook op andere evenementen als solozangeres op Pasar Malams als duo (met een toetsenist), Trio (toetsenist en saxofonist) en als freelance zangeres voor verschillende bands.

En in ons weekend is Diana de presentatrice van de Pasar Malam Harderwijk 2023.


18:00 uur - MAXXIE EASTWIND

Max is een ervaren muzikant die al op 11-jarige leeftijd de muziek is ingegaan. Na ervaring te hebben opgedaan in diverse bands, waaronder The Hot Jumpers, The Jim & Eve Selection en The Black Devils is hij op solotoer gegaan. Vele optredens gedaan op Kumpulans en Pasar Malams. Zijn repertoire bestaat uit Country, Rock & Roll - Poco Poco – Cumbia en Indische songs.

Onvoorstelbaar breed is zijn repertoire. In 2009 was Maxxie nog te zien en te beluisteren bij TV Limburg met het mooie nummer: “Sweet sensation”. Een kleine greep uit zijn repertoire: Gipsy, Tanz mit mir, The losing side of me, Das weisse Schiff, en veel meer. Een warme mooie stem en een goed ogende Max staat er voor zijn publiek. Ga naar www.eastwind.hyves.nl en luister in de playlist naar zijn liedjes en geef uw mening in het gastenboek.19:00 en 21:00 uur - AT-ONCE

Het soort muziek varieert van: Indische muziek ( poco poco ), cumbia, soul, reggae, country, rock & roll, jive, linedance en dance classics.

De Bandleden Zijn :

Quintanella Rosa Marcus uit Barendrecht - Zangeres

Michael Westerlink- Sologitarist / Zang

Lody Silooy uit Vlijmen - Bagitarist / Zang

Roy Stok uit Rotterdam - Toetsenist

Herman Salomonson uit Vlijmen - drums


20:00 en 22:00 uur - DJIWA

Golden oldies met soul, funk met de swingende groove van motown band DJIWA. Een ware soulsensation. Deze middag wordt weer volop genieten van veel soul en de beste hits uit de jaren 60, 70 en 80. Put on your dancing shoes!

DJIWA bestaat uit 7 ervaren muzikanten die met hun gedrevenheid en grote dosis energie letterlijk van het podium afspatten. Met Soul als rode draad afgewisseld met de allerbekendste Disco en Funk-hits is een daverend succes gegarandeerd. Een fantastische zanger en twee zangeressen nemen u mee op een muzikale reis door een reeks hits van weleer tot nu, dit alles ondersteund door een bassist, gitarist, toetsenist en drummer die met hun enthousiasme en energie het publiek tot in hun "Soul " weten te raken!