Pasar Malam Harderwijk Laatste Nieuws Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Onze Cateraars Info standhouders Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 12 augustus 2023

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk

MUZIEK PROGRAMMA

ZONDAG

15 OKTOBER 2023


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 20.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

DIANA MONOARFA
   

13:00 en 15:00 uur
HOT NEWS
  


 
14:00 uur
DEWI MASS
16:00 uur
DANSGROEP ORCHIDEE
17:00 EN 19:00 uur
ST. JONH’S FAMILY
18:00 uur
DIANA MONOARFA
Voor vragen en/of info:
OttoButtner
@PasarMalamHarderwijk.nl

Programma voor zondag 15 oktober 2023


    12.00 uur  -  Opening 2e dag Pasar Malam Harderwijk

    13.00 uur  -  Hot News

    14.00 uur  -  Dewi Mass

    15.00 uur  -  Hot News

    16.00 uur  -  Dansgroep Orchidee

    17.00 uur  -  St. John’s Family

    18.00 uur  -  Diana Monoarfa

    19.00 uur  -  St. John’s  Family

    20.00 uur  -  Einde 2e dag Pasar Malam Harderwijk


13:00 en 15:00 uur - HOT NEWS

Welkom voor de band "Hot News", bestaande uit Frank van den Eeckhout, Roy van den Eeckhout, Ferry van den Eeckhout, Maurice en Shirley Salomon.


Welke Indo of blanda (Hollander) kent de authentieke Indo Rock band Hot News nog? Populair in de vroegere jaren 50 & 60!  Deze zondagmiddag komt deze band optreden in Harderwijk! Jong en oud komen samen om lekker te eten, te dansen en je senang te voelen. Kom jij ook genieten van de mooie klanken of doe je stiekem ook een dansje op de dansvloer?


14:00 uur - DEWI MASS

Ik was een klein meisje met podium talent zowel voor dansen als zingen. Op mijn 12de ben ik naar Bali verhuisd. In 2007 ben ik in Nederland gekomen. Voor het eerst heb ik opgetreden bij Pasars. Het enthousiasme van organisators maakte mijn carrière stuk makkelijker. Ik heb ook gezamenlijk opgetreden met bekende Indonesische zangers, onder andere Wibi Soerjadie voor de Indonesië Ambassade. Mijn repertoire bestaat uit Allround Engelse bekende muziek zoals Soul, country, top 40, ballroom, enz. En ook Indonesische muziek zoals pop, krontjong en dangdut.


16:00 uur - DANSGROEP ORCHIDEE

Eind jaren vijftig begon het enthousiaste echtpaar Letty en Pim Kneefel met het organiseren van allerlei activiteiten in hun woonplaats Dieren. Toen werd dansgroep Orchidee geboren in 1958, gestart met vriendinnen en later ook met dochters en zonen van Pim en Letty. Telkens weer geniet het publiek van een voorstelling van deze dansgroep. Dansen als de Selendang Sutra (sjalendans), de Tari Lilin (kaarsendans), de Molukse en Balinese dansen alsook de Sumatraanse dansen zijn maar een kleine greep uit het rijke en veelzijdige Indonesische repertoire met een Indische Tempo Doeloe interpretatie. Dansgroep Orchidee is een Indische dansgroep en zeker niet te verwarren met een Indonesische dansgroep.


17:00 en 19:00 uur - ST.JOHN'S FAMILY

Ze kunnen niet wachten en staan te trappelen om weer de bühne op te gaan. St. John’s Family, ontstaan in de jaren zestig in Enschede speelt onvergetelijke swinging soul classics van onder meer Wilson Pickett, James Brown, Sam & Dave, Solomon Burke, Arthur Conley en niet te vergeten Otis Redding. Behalve uit de ritmesectie bestaat de St. John’s Family uit een grote blazerssectie die zorgt voor de nodige power. En met de nimmer aflatende energie van de beste soulzanger van Nederland neemt St. John’s Family je in no time mee naar de tijd van de real old school SOUL!


18:00 uur - DIANA MONOARFA

Diana Monoarfa is succesvolle performer van Indonesische muziek en dansen, ook buiten het Indische circuit geniet zij veel bekendheid. Ze speelt allround muziek, evergreens, poco-poco en heel groot Indische repertoire. Diana Monoarfa komt uit Noord Sulawesi en zingt al in een band vanaf dat zij 8 jaar oud is. Zij is beslist één van de meest gevraagde zangeressen voor Pasars in Nederland.


Diana wordt geruggensteund door ervaren musici en vocalisten die allen hun sporen reeds hebben verdiend in bands zoals Nightbird, Latamaband, JF Selection, Mr. Showband, Tea4Texas, Valiants, Challenge, Andy Tielman band en vele anderen. Naast Diana & Friends zingt Diana ook op andere evenementen als solozangeres op Pasar Malams als duo (met een toetsenist), Trio (toetsenist en saxofonist) en als freelance zangeres voor verschillende bands.