Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 19 oktober Zondag 20 oktober Onze Cateraars Info standhouders Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Laatste update: 28 november 2019

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk

PROGRAMMA

ZONDAG

20 OKTOBER 2019


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 20.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

GERDA KRASTEL


Klik op één van de foto’s

voor een uitvergroting

MUZIEK IN DE JAVA HAL


13.00 u. - At Once (1)

15.00 u. - At Once (2)

17.00 u. - Xanur (1)

19.00 u. - Xanur (2)


13.00 + 15.00 uur - AT ONCE

Is een formatie van zeer ervaren muzikanten en zijn door hun brede repertoire en muzikale kwaliteiten niet meer weg te denken, bij grote evenementen zoals de Pasars.Hun zanger is Buddy van Someren, ook wel bekend onder de naam Buddy Mitchell, een welbekende onder ons, in het  Kumpulan- en Pasar circuit. Deze formatie staat voor goede muziek en een allround repertoire. Hun passie is “entertainen” en het spelen van muziek voor jong en oud.Leden van de band zijn: Herman–Drums, Lodi-Bas & Zang, Roy-Toetsen & Zang, Buddy–Zang en Michael-Gitaar & Zang.

17.00 + 19.00 uur - XANUR

In 2005 heeft bandleider van Xanur, Robby Lubis, na 6 succesvolle jaren bij de band Challenge, deze groep verlaten en was daarna begonnen met de wederopstanding van de succesvolle groep uit de jaren 70, Marabunta (1972-1980). Medio jaren 70 trok Marabunta volle zalen in Den Haag (Amicitia), Amsterdam (Marcanti), Arnhem (Mucis Sacrum), Rotterdam (Palace) etc. Steevast kwamen er zo'n 1000 man opdraven in deze hele grote zalen als Marabunta optrad. In die periode had je nog van die hele grote zalen en was Marabunta succesvol met als hoogtepunt de supporting-act van Tavares en Joe Tex, beiden in 1977. Zoals boven vermeld, heeft Robby in 2005 Marabunta weer bij elkaar gebracht en was Marabunta deel 2 (2005-2012) wederom succesvol geweest.Begin 2013 heeft Robby Lubis besloten om Marabunta te verlaten om een nieuwe band op te richten, genaamd Xanur. Deze band bestaat uit  een aantal leden van Marabunta, o.a. Martin Dijkstra, Robby Lubis en Patrick Smulders, aangevuld met Frank van Koppenhagen, Ronald de Vos en zangeres Yvonne Martens.Xanur, een band die, country, dangdut, poco-poco, rock 'n roll, soul, keroncong maar ook nog muziek uit de jaren 70 speelt. Kortom een allround band, geschikt voor alle gelegenheden zoals, Indische avondjes, Kumpulans, Pasar Malams, bruiloften maar ook bedrijfsfeesten.MUZIEK IN DE BALI HAL


14.00 u. - John Russell jr.

16.00 u. - Sekar Ayu

18.00 u. - Diana Monoarfa14.00 uur - JOHN RUSSELL jr.

John Russell jr., zoon van soulzanger Big John Russell.Onderweg naar een Pasar Malam zei z’n vader hem, Johnny? “Als jij nu mijn banden gaat bestuderen, kan jij gezellig met je vrouwtje naar de Pasar Malam. Want ik kan het niet meer opbrengen, en wil meer in de studio werken”. Vol verbazing reed John jr. naar de Pasar in Steenwijk. Drie weken later was John Sr. niet meer onder ons….


John jr. is naar Louis Drabe gegaan. En na 5 jaar stond hij voor publiek met “John jr. zingt Big John Russell”. Hij treed regelmatig op Pasar Malams met Back to the Sixties, Goud van Oud én Hollandse Krakers.

16.00 uur - SEKAR AYU

De dansgroep Sekar Ayu is in 2010 opgericht.

Sekar Ayu staat voor authentieke dansen in uitvoering en kleding zoals men deze ook in Indonesië kan tegenkomen. Balinese kleding in een Sumatraanse dans zult u bij ons nooit tegenkomen. Zelfs de kipas moet uit de juiste streek komen.De dansgroep bestaat uit zo'n 10 volwassen danseressen. Op dit moment kent de groep zo'n kleine 40 dansen van zo wat alle bekende eilanden en streken in Indonesië, zoals Bali, Java, Molukken, Sulawesi, Betawi, Sumatra, enz.

18.00 uur - DIANA MONOARFA

Diana Monoarfa is succesvolle performer van Indonesische muziek en dansen, ook buiten de Indische circuit geniet zij veel bekendheid. Zij komt uit Noord Sulawesi. Haar repertoire is allround, van Krontjong tot Latin. Behalve Indonesisch zingt zij ook veel Engelse en Spaanse liedjes en op verzoek Japans, Arabisch, Hindi, Nederlands en FransZij is allround in de muziek. Evergreens, Poco-Poco en heel groot Indisch repertoire. Zij is beslist één van de meest gevraagde zangeressen voor Pasars in Nederland. Naast Diana & Friends zingt Diana ook op andere evenementen als solozangeres op Pasar Malams als duo (met een toetsenist), Trio (toetsenist en saxofonist) en als freelance zangeres voor verschillende bands.