Laatste Nieuws Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 02 april 2024

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk

MUZIEK PROGRAMMA

ZONDAG

15 OKTOBER 2023


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 20.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

DIANA MONOARFA

Programma voor zondag 15 oktober 2023


    12.00 uur  -  Opening 2e dag Pasar Malam Harderwijk

    13.00 uur  -  

    14.00 uur  -  

    15.00 uur  -  

    16.00 uur  -      WORD ZO SNEL MOGELIJK IN VOORZIEN

    17.00 uur  -  

    18.00 uur  -  

    19.00 uur  -  

    20.00 uur  -  Einde 2e dag Pasar Malam Harderwijk


13.00 en 15.00 uur - BLUE VELVET

Blue Velvet is een Nederlandse country band, die sinds de oprichting in 2015 al een flinke schare fans achter zich heeft weten te vergaren. De bandleden hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de muziekscene en hebben ervaring in verschillende genres. Dit is te horen, want de band is goed op elkaar ingespeeld.

De band klinkt stevig en solide. Nummers van o.a. Vince Gill, Merle Haggard, George Strait en Albert Lee, Brad Paisley, om maar enkele artiesten te noemen, zijn verwerkt in een uitgebalanceerd repertoire met een hoog dansgehalte. Dat dit velen aanspreekt, blijkt uit de altijd volle dansvloer en de steeds drukker bezochte optredens. Maar niet alleen het countrygenre wordt vol overtuiging ten gehore gebracht, ook Rock & Roll en Poco Poco nummers staan in het repertoire. Hierdoor is Blue Velvet ook goed inzetbaar voor de Pasar Malams en de Kumpulans.

Kortom: Blue Velvet is met recht een Country Music and More band.

14.00 en 16.00 uur - HOT NEWS

Welkom voor de band "Hot News", bestaande uit Frank van den Eeckhout, Roy van den Eeckhout, Ferry van den Eeckhout, Maurice en Shirley Salomon.


Welke Indo of blanda (Hollander) kent de authentieke Indo Rock band Hot News nog? Populair in de vroegere jaren 50 & 60!  Deze zondagmiddag komt deze band optreden in Harderwijk! Jong en oud komen samen om lekker te eten, te dansen en je senang te voelen. Kom jij ook genieten van de mooie klanken of doe je stiekem ook een dansje op de dansvloer?

17.00 uur - WAHANA BUDAYA NUSANTARA

Ons groep bestaat sinds 1997. Het is begonnen als een hobby met wat vriendinnen en de studenten en daarna is dat uitgegroeid tot een complete dansgroep om de Indonesische cultuur uit te dragen. De naam van onze dansgroep is Wahana Budaya Nusantara. 'Wahana Budaya Nusantara' betekent 'Wahana' de plaats, waar de oefeningen plaatsvinden om vervolgens kennis te maken met de Indonesische Cultuurdansen. In eerste instantie ben ik begonnen om Indonesische dansen te laten zien. Wij willen de cultuur laten voortleven via optredens, dansles en workshops: Batik accessoires maken, hoofdtooi maken van bepaalde etnik met kleding dragen, Angklung, Indonesische hapjes en tot Indonesische kinderspelletjes. Wij hebben traditionele en moderne Indonesische dansen uit West Java, Midden Java, Oost Java, Sumatra, Kalimantan, Bali, Nusa Tenggara Timur en Ambon in ons repertoire.

18.00 uur - DIANA MONOARFA

Diana Monoarfa is succesvolle performer van Indonesische muziek en dansen, ook buiten het Indische circuit geniet zij veel bekendheid. Ze speelt allround muziek, evergreens, poco-poco en heel groot Indische repertoire.

Diana Monoarfa komt uit Noord Sulawesi en zingt al in een band vanaf dat zij 8 jaar oud is. Zij is beslist één van de meest gevraagde zangeressen voor Pasars in Nederland.

Diana wordt geruggensteund door ervaren musici en vocalisten die allen hun sporen reeds hebben verdiend in bands zoals Nightbird, Latamaband, JF Selection, Mr. Showband, Tea4Texas, Valiants, Challenge, Andy Tielman band en vele anderen. Naast Diana & Friends zingt Diana ook op andere evenementen als solozangeres op Pasar Malams als duo (met een toetsenist), Trio (toetsenist en saxofonist) en als freelance zangeres voor verschillende bands.

19.00 uur - DANNY EVERETT

Al meer dan 30 jaar staat de nog steeds populaire zanger / entertainer Danny Everett garant voor een kwalitatieve internationale muziekshow. Met name zijn dans & luisterliedjes, Indo Rock, Country, Evergreens  alsook de Nederlands talige meezing liedjes doen het altijd goed bij het grote publiek. Onlangs vierde Danny zijn 30 jarig Festival -artiesten jubileum in zijn woonplaats te Boxtel in een uitverkochte zaal met fans uit heel Nederland, België en Duitsland. Danny heeft momenteel een platencontract bij Rood Hit Blauw en een eigen TV show in het Brabantse ’s-Hertogenbosch. Muzikale interacties met het publiek is zijn passie en de reacties zijn altijd positief. Ieder voorjaar wordt er een nieuw project gerealiseerd door het team van Indo Dreams Music en in 2019 was dit de Jack Jersey Show met een live band. Danny Everett (zijn echte naam is Herman van der Velden) heeft een Indische moeder en Nederlandse vader wat hem een echte Indo maakt. Danny is grootgebracht met Hawaï en  Indo Rock muziek van zijn moeders kant en accordeonmuziek omdat zijn vader dit instrument had. Onlangs is zijn laatste dubbel CD album gepresenteerd met de allermooiste liedjes, 25 Engelstalig en 20 Nederlandstalige songs. In totaal zijn er meer dan 30 cd’s uitgebracht.