Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Info standhouders Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Sitemap | Laatste update: 28 december 2017

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
    Onze volgende Pasar Malam         is op 20 en 21 oktober 2018

PROGRAMMA

ZONDAG

15 OKTOBER 2017


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 20.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

GERDA KRASTEL


Klik op één van de foto’s

voor een uitvergroting13.00 u. ORANGELANE

14.00 u. DIANA MONOARFA

15.00 u. HAWAIIAN TREASURE

16.00 u. JIMI BELLMARTIN

17.00 u. PAGAJA (1)

18.00 u. ESTER LATAMA

19.00 u. PAGAJA (2)Voor vragen en/of info:
LexUmlaufVonBiberfort
@IndischeHarderwijkers.nl

of
OttoButtner
@PasarMalamHarderwijk.nl
 Orangelane - Oh Carol

Pagaja - Little ShipMUZIEK IN DE JAVA HAL


13.00 uur - Orangelane

15.00 uur - Hawaiian Treasure

17.00 uur - Pagaja (1)

19.00 uur - Pagaja (2)


13.00 uur - ORANGELANE

De leden van de all round band “Orangelane” hebben allen een rijk muzikaal verleden met vele optredens in binnen- en buitenland. Plezier hebben en een enthousiaste wissel werking met het publiek staan bij hun centraal. In 2004 werd de band geformeerd met leden die hun roots hadden in het voormalige Nederlands Nieuw-Guinea.


De naam die de formateur Orlando de band gaf werd al gauw “Orangelane” een naam die hij ontleende aan een straatnaam in het voormalige hoofdstad Hollandia, een bekende winkelstraat de Oranjelaan.De band “Orangelane” draait al een tijdje mee in het bekende landelijke muzikale circuit, zelfs in Spanje aan de Costa Brava hebben zij op het podium gestaan.


15.00 uur - HAWAIIAN TREASURE

Hawaiian Treasure is opgericht in 1984 en staat onder de leiding van Regina Butteling. Zij heeft de choreografie, trainingen, kostuums en arrangementen onder haar hoede.De groep bestaat uit 9 leden, 6 dames en 3 heren. een van hen, Bernard Tunui, komt van oorsprong uit Tahiti. Voordat hij naar Nederland kwam was hij op Tahiti professioneel danser en later maakte hij een hele tournee door Europa. Met zijn ruime kennis en ervaring heeft Bernard, Hawaiian Treasure de Tahitiaanse danscultuur geleerd.


De dansers geven shows weg van een hula uit Hawaii en andere eilanden zoals Tonga, Samoa, Tahiti, Fiji, New Zealand & meer. Het optreden is altijd weer een boeiend, opvallend en indrukwekkende show!


17.00 en 19.00 uur - PAGAJA

Pagaja noemen we graag een allround band, omdat zij er een uitdaging van maken om voor elk wat wils te spelen: van de jaren 60 tot nu, Rock (met of zonder Roll), TOP 40 en Soul, Country en Latin, Poco-Poco, Afrikaans, Spaans. Maar ook Nederlandstalig, natuurlijk dance classics én de hits van vandaag!Van bruiloft tot personeelsfeest, van tennisvereniging tot golfclub, van Pasar tot winkelcentrum, jubileum of festival. Bedenk het maar, Pagaja doet mee! En met een hoop gekkigheid, toeters en bellen maakt Pagaja er een feest van zoals jij dat wenst!"


Diana Monoarfa - Terang Bulan

Jimi Bellmartin - Bring it on home

Ester Latama - Surabaya


MUZIEK IN DE BALI HAL


14.00  uur - Diana Monoarfa

16.00  uur - Jimi Bellmartin

18.00  uur - Ester Latama14.00 uur - DIANA MONOARFA

Zij komt uit Noord Sulawesi. Zij zong al in een band toen ik 8 jaar oud was. Haar repertoire is allround van Krontjong tot Latin. Behalve Indonesisch zingt zij ook veel Engels en Spaans liedjes en op verzoek (Chinees, Japans, Arabisch, Hindi, Nederlands en Frans).


Zij zingt solo maar ook als duo (met een toetsenist) of een trio (nog een saxofonist erbij) en als free lance zangeres. Sinds kort ook met een vaste band (Diana & Friends).

Zij zingt voor Pasar Malams, verschillende Kumpulans en Indische avonden.16.00 uur - JIMI BELLMARTIN

Die geboren is als Jimi Silawanebessy op
29-01-49 in Bogor, Indonesië. Jimi heeft gewerkt met grootheden als Eric Burdon/ Percy Sledge/Tramps en vele anderen.


Jimi heeft een Soulfull stemgeluid en een inspirerende performance. Het maandblad OOR heeft hem uitgeroepen tot de Godfather van Soul in Nederland. Na het ziekbed van zijn Moeder en verzorging van haar is hij weer helemaal terug in de muziekwereld.

De laatste jaren is hij weer een veel gevraagde artiest op Pasar Malams, privé feesten en grote evenementen. Soul en Funk voeren de boventoon tijdens zijn optredens.


Otto Buttner


18.00 uur - ESTER LATAMA

Vanaf haar 19e jaar is Ester als amateur zangeres begonnen. Vanaf haar 26ste werd ze semiprof solo zangeres. Op haar 31ste is zij prof solo zangeres geworden.

Projecten zijn o.a.;

  • Opgetreden in voorprogramma van Frank Boeijen in Rotterdam
  • Gewerkt met producer Ellert Driessen van Spargo
  • Opgetreden in voorprogramma van 2-Unlimited (Ray en Anita) tijdens hun laatste optreden. Locatie: Casablanca in Marokko voor 7.000 gillende bezoekers met een optreden van 30 minuten op housemuziek.
  • In 1999 naar Addis Abeba (Ethiopië) met Boney M. Als achtergrondzangeres van de 13 mans begeleidingsband van Boney M.


Momenteel als semiprof zangeres te werk als SOLO zangeres.


Otto Buttner


Alle vocale en instrumentale artiesten
van zowel zaterdag als zondag zullen als eerbetoon
 een nummer van Riem de Wolff spelen of zingen
als laatste nummer van hun set.