Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Sitemap | Laatste update: 15 januari 2019

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
    Onze volgende Pasar Malam         is op 19 en 20 oktober 2019         en vier uw verjaardag op onze Pasar

KLIK HIER voor de vroegboek korting

PROGRAMMA

ZONDAG

20 OKTOBER 2019


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 20.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

GERDA KRASTEL


Klik op één van de foto’s

voor een uitvergroting

MUZIEK IN DE JAVA HAL


13.00 uur - John Russell

15.00 uur - Bunga Rosi

17.00 uur - Wipe Out Selection (1)

19.00 uur - Wipe Out Selection (2)


13.00 uur - JOHN RUSSELL

Zoon van soulzanger Big John Russell. Bekend van hits oa: BABY TWIST, I NEVER LOVED A WOMAN THE WAY I LOVE YOU en natuurlijk HOKI POKI. Onderweg naar een Pasar Malam zei z’n vader hem, “Johnny, als jij nu mijn banden gaat bestuderen, kan jij gezellig met je vrouwtje naar de Pasar Malam.

John Jr. is naar Louis Drabe gegaan met de bandjes, zong een paar liedjes. Louis zei: “John dit moet je doen!” John Jr. zingt Big John Russell. Daarna met een Live Band, Louis Drabe and Friends te Driebergen. Pasar Malams, Back to the Sixties, Goud van Oud én Hollandse Krakers.

15.00 uur - BUNGA ROSI

Wat in 1993 was begonnen met 1 dans en 3 danseressen en 1 danser is anno 2016 uitgegroeid tot 14 Minahasische dansen en meer dan 20 dansers en danseressen.

Bunga Rosi heeft meegedaan aan een internationaal Folkloristisch Festival in St. Michielsgestel, met dansgroepen uit het buitenland. Bunga Rosi heeft in 2002 opgetreden tijdens de Wereldtuinbouw-tentoonstelling De Floriade. Bunga Rosi heeft verschillende keren opgetreden voor hoge functionarissen op de Indonesische Ambassade in Den Haag.

17.00+19.00 uur - WIPE OUT SELECTION

De formatie Wipe Out Selection bestaat uit 5 muzikanten. De band is opgericht in Den Helder in 2010. Genre van de muziek is gebaseerd op 50/60 jaren, Lagu-Lagu (indische traditionals) en Indo Rock, maar daarnaast heeft WOS ook Soul , Latin en Country in het repertoire.

Er volgden diverse optredens op Pasar Malams en festiviteiten door het hele land en zelfs in Spanje, Santa Susanna (Malgrat de Mar) is WOS bekend.

Inmiddels nam de bekendheid van WOS toe, zodat er besloten werd om in 2014 een CD te maken. Een jaar later 2015 is er een 2e CD verschenen.
MUZIEK IN DE BALI HAL


14.00 uur - Showband The Tracks (1)

16.00 uur - Showband The Tracks (2)

18.00 uur - Jeroen Claase

19.00 uur - BTN (Band Tanpa Nama)


14.00+16.00 uur - SHOWBAND THE TRACKS

Showband The Tracks is opgericht in 1978 door leider en bassist van de band, John Makkink. Door de jaren heen heeft er een wisseling van muzikanten plaats gevonden en hebben zij nu een geweldig repertoire opgebouwd.

Ze hebben met veel succes op vele dansfeesten, Pasars en Indische gelegenheden opgetreden. Een band die de Poco-Poco, Keroncong, Country, Rock 'n Roll maar ook muziek uit de jaren 60 en 70 speelt.

Zij zijn een allround coverband met twee gezichten en vele stijlen. Zij beschikken over een top entertainer/zangeres die alle stijlen beheerst en als optie een top Indorock sologitarist/zanger die "croncong" en de "Tielmanbrothers sound" beheerst.

18.00 uur - JEROEN CLAASE

In 2005 kwam Jeroen Claase met zijn eerste Indonesische CD en DVD Mari Berdansa. Dit album heeft hij gemaakt met de liedjes van zijn vader Willy Iskandar die met deze nummers al in de jaren 70 op diverse podia had gestaan. Jeroen wilde graag in de voetsporen van zijn vader treden om de

Indonesische mensen in Nederland te laten genieten van de muziek uit weleer. De meeste nummers zijn modernere uitvoeringen van liedjes uit Indonesië zoals: Selamat Jalan, Kapan Kapan en nog veel

Meer. Bengawan Solo is het meest populaire Indonesische liedje op internet en zingt Jeroen samen met dochter Kimberley Claase. Het lied gaat over de Rivier Solo in midden Java. Dit duet zingt Jeroen tijdens zijn show op de bühne nog steeds samen met zijn dochter.

In 2008 is Jeroen wederom naar Indonesië gegaan maar deze keer om een promotietoer te maken met optredens op de nationale radio met luisteraars over heel Indonesië. Ook heeft hij tijdens deze reis een verslag gemaakt en opgenomen op video welke is te zien op z’n laatste dvd “From Indonesia with love”. Op dit album staan nieuwe nummers van onder andere de Manadonese artiest Tantowi waarmee hij ook in zijn tv-show “Going Country” optrad op Metro TV in Jakarta.


19.00 uur - BTN - BAND TANPA NAMA

Dit is de begeleidingsgroep van Jeroen Claase uit het vorige uur. Deze artiesten gaan verzoeknummers spelen welke komen uit het publiek. Deze muzikanten kunnen vrijwel elk verzoeknummer voor u spelen!