Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Laatste update: 01 maart 2021

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk

PROGRAMMA

ZONDAG

18 OKTOBER 2020


Aanvang: 12.00 uur

   Einde: 20.00 uur

UW PRESENTATRICE

IS

GERDA KRASTEL


Klik op één van de foto’s

voor een uitvergroting

Programma voor zondag 18 oktober 2020


    12.00 uur  -  Opening 2e dag Pasar Malam Harderwijk

    13.00 uur  -  Triple B & Friends

    14.15 uur  -  Danny Everett

    15.30 uur  -  Triple B & Friends

    16.45 uur  -  Wahana Budaya Nusantara

    18.00 uur  -  Hot News

    19.15 uur  -  Hot News

    20.00 uur  -  Einde 2e dag Pasar Malam Harderwijk


13.00 uur - TRIPLE B & FRIENDS

Mag ik ons even voorstellen: wij zijn Triple B & Friends, een band met de leeftijd gevarieerd van 40 tot 58 jaar . De naam Triple B is afkomstig van de drie broers van den Broeke, Joni (rythm guitar, percussie), James (solo guitar) en Roy (bass). Zij spelen al meer dan 35 jaar muziek, welke te horen was in diverse country en indorock bands. Zo heeft Joni in de jaren ‘80 gespeeld bij de legendarische Hot Jumpers van Oscar Rexhauser. Het spelen als Triple B hebben de broers niet vaak gedaan, ze waren vaak bezet door andere bands en hebben in de loop der jaren vele optredens verzorgd. 2 jaar geleden was Joni op het idee gekomen om de broers bij elkaar te brengen als band en daar wat Friends aan toe te voegen. Dit zijn uiteindelijk Raymond Leendertse (drums), Milko van Aalst (toetsen) en Frans Hilling (zang) geworden. Raymond en Milko zijn ook muzikanten van de soul/funk coverband Colibri uit Dordrecht, Frans is de solo zanger en met het koor van Joni, James en Roy zetten zij een mooie harmonie neer.

14.15 uur - DANNY EVERETT

Al meer dan 30 jaar staat de nog steeds populaire zanger / entertainer Danny Everett garant voor een kwalitatieve internationale muziekshow. Met name zijn dans & luisterliedjes, Indo Rock, Country, Evergreens  alsook de Nederlands talige meezing liedjes doen het altijd goed bij het grote publiek. Onlangs vierde Danny zijn 30 jarig Festival -artiesten jubileum in zijn woonplaats te Boxtel in een uitverkochte zaal met fans uit heel Nederland, België en Duitsland. Danny heeft momenteel een platencontract bij Rood Hit Blauw en een eigen TV show in het Brabantse ’s-Hertogenbosch. Muzikale interacties met het publiek is zijn passie en de reacties zijn altijd positief. Ieder voorjaar wordt er een nieuw project gerealiseerd door het team van Indo Dreams Music en in 2019 was dit de Jack Jersey Show met een live band, voor 2020 is dit een project waar zijn team nog werkt aan de laatste loodjes.  Danny Everett (zijn echte naam is Herman van der Velden) heeft een Indische moeder en Nederlandse vader wat hem een echte Indo maakt. Danny is grootgebracht met Hawaï en  Indo Rock muziek van zijn moeders kant en accordeonmuziek omdat zijn vader dit instrument had. Onlangs is zijn laatste dubbel CD album gepresenteerd met de allermooiste liedjes, 25 Engelstalig en 20 Nederlandstalige songs. In totaal zijn er meer dan 30 cd’s uitgebracht.

15.30 uur - TRIPLE B & FRIENDS

Het zou mooi zijn als wij een bijdrage kunnen leveren aan de 2e,3e e 4e generatie indo’s, om te laten zien dat het ook nog voor jongeren leuk is om naar kumpulans en pasars te komen. Gerenommeerde bands als The Entertaines en Second Change en andere bands zijn ermee gestopt.  Het kan toch niet zo zijn dat de Indo Rock verdwijnt door vergrijzing! Vandaar dat wij gekozen hebben voor muziek die bij de indo’s lekker in het gehoor liggen. We hebben hiervoor ook research gedaan op diverse pasars en ook op Youtube is veel te vinden over muziek in de indo-scene. Wij hebben 2015 en 2016 in het Indo Rock café gestaan van de Tong Tong Fair, op de pasar Istemewa in Steenwijk en in Dordrecht (2016) en zijn wij hebben reeds 2x  Malgrat de Mar (Spanje) gespeeld en zijn in 2017 wederom uitgenodigd om daar te spelen. Ook hebben wij op diverse privé party’s al opgetreden. Het is alleen heel erg moeilijk om in de gevestigde orde van de Indo (rock) bandjes ingang te vinden in de kumpulan/pasar middagen/avonden.

16.45 uur - WAHANA BUDAYA NUSANTARA

Ons groep bestaat sinds 1997. Het is begonnen als een hobby met wat vriendinnen en de studenten en daarna is dat uitgegroeid tot een complete dansgroep om de Indonesische cultuur uit te dragen. De naam van onze dansgroep is Wahana Budaya Nusantara. 'Wahana Budaya Nusantara' betekent 'Wahana' de plaats, waar de oefeningen plaatsvinden om vervolgens kennis te maken met de Indonesische Cultuurdansen. In eerste instantie ben ik begonnen om Indonesische dansen te laten zien. Wij willen de cultuur laten voortleven via optredens, dansles en workshops: Batik accessoires maken, hoofdtooi maken van bepaalde etnik met kleding dragen, Angklung, Indonesische hapjes en tot Indonesische kinders spelletje. Wij hebben traditionele en moderne Indonesische dansen uit West Java, Midden Java, oost Java, Sumatra, Kalimantan, Bali, Nusa Tenggara Timur en Ambon in ons repertoire.

18.00 uur - HOT NEWS

Welkom op de pagina van de band "Hot News", bestaande uit Frank van den Eeckhout, Roy van den Eeckhout, Ferry van den Eeckhout, Maurice en Shirley Salomon.


19.15 uur - HOT NEWS

Welke Indo of blanda (Hollander) kent de authentieke Indo Rock band Hot News nog? Populair in de vroegere jaren 50 & 60!  Deze zondagmiddag komt deze band optreden in Harderwijk! Jong en oud komen samen om lekker te eten, te dansen en je senang te voelen. Kom jij ook genieten van de mooie klanken of doe je stiekem ook een dansje op de dansvloer?
  AFGELAST