Pasar Malam Harderwijk Laatste Nieuws Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Onze Cateraars Info standhouders Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 12 augustus 2023

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk


Onze sponsoren van de Pasar Malam Harderwijk 2015

Klik op een logo om naar één van onze sponsoren te gaan!


Gemeente Harderwijk


OGB Design - Creative webdesign

uit Harderwijk

Press Baker

uit Harderwijk

ROC Landstede

uit Harderwijk

Stichting Indische Harderwijkers

uit HarderwijkSPONSORPAKKETTEN

De Stichting Indische Harderwijkers heeft als doelstelling het bevorderen, stimuleren en ondersteunen van activiteiten die de onderlinge cohesie en samenhang van Indische mensen, hun families en vrienden en omgeving verbeteren.


Om deze doelstelling te realiseren organiseert de Stichting Indische Harderwijkers op 17 en 18 oktober 2015 een Pasar Malam Harderwijk, een evenement toegankelijk voor iedereen.

Zo maken we het mogelijk om de Indische cultuur voor onszelf en voor anderen te behouden. Door het afnemen van een sponsorpakket ondersteunt u de Pasar Malam Harderwijk met het realiseren van haar doelstellingen.


Uw sponsorbijdrage zal geheel ten goede komen aan de Pasar Malam Harderwijk (een evenement in Indische sferen, met (avond)markt, muziek, dans, en authentiek Indonesisch eten). Het is ons streven om deze Pasar Malam jaarlijks te organiseren.
PASAR MALAM HARDERWIJK 2017-800.jpg      Onze volgende Pasar Malam     
    is op 17 en 18 oktober 2020