Laatste Nieuws Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 02 april 2024

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk


Een stukje Indische cultuur in Harderwijk!

In Harderwijk was er een groepje Indische Nederlanders dat de Indische cultuur zo mooi, inspirerend en belangrijk vond, dat het een evenement ging organiseren om dat te laten zien.


Welkom op de Pasar Malam Harderwijk, een groot Indische happening,
waar Oost en West elkaar ontmoeten in een sfeer van vriendschap,
gastvrijheid en inspiratie.


Laat u tijdens deze Pasar Malam Harderwijk op zaterdag en zondag verrassen door de rustieke Aziatische sfeer, voortreffelijk exotisch eten, swingende muziek en indrukwekkende dansshows en vele kramen. Twee dagen lang is deze oriëntaalse jaarmarkt dé ontmoetingsplek voor iedereen die open staat voor de warme Indische cultuur. U bent van harte welkom.


Pasar Malam betekent letterlijk Indonesische avondmarkt. Struinend langs de vele kraampjes met Indische en Aziatische spullen, kruiden en specerijen, waant u zich even in het verre Oosten. Het gedimde licht, de klanken van Indonesische muziek en de geuren van Oosterse gerechten maken een bezoek aan de Pasar Malam tot een unieke belevenis.


Kom lekker uit eten op de Pasar Malam Harderwijk en geniet van een versbereide Oosterse maaltijd in één van de restaurants of snackstands. En naast een markt vol leuke kraampjes wordt er op het podium ook een muziekprogramma gepresenteerd met topartiesten uit binnen- en buitenland.


Dit mag u niet missen! Kom op 14 en/ of 15 oktober 2023 naar Harderwijk en proef een stukje Azië! Onze Pasar heeft 2 grote hallen, de Bali- en Java hal en een grote Food Court met diverse restaurants.


Namens de Stichting Pasar Malam Harderwijk willen wij u bij voorbaat welkom heten
op zaterdag en/ of zondag 14 en 15 oktober op de Pasar Malam Harderwijk 2023


De locatie van Pasar Malam Harderwijk is:

Sportcomplex de Sypel

Parkweg 4

3842 AD  Harderwijk

T: (0341) 43 44 34


Entreekaarten kunnen aan de kassa bij de ingang van de Pasar worden verkregen.

Klik hier voor de toegangsprijzen


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vier uw verjaardag op onze Pasar!


Altijd leuk om jarig te zijn. Dan bij ons geen korting maar gewoon GRATIS. Wij gaan u als jarige in het zonnetje zetten. Bent u jarig op zaterdag 14 of zondag 15 oktober 2023, en u komt die dag met minimaal 4 volwassen personen, dan krijgt u als jarige van ons een gratis entree en een heerlijke Indische maaltijd aangeboden. Wel moet u zich kunnen legitimeren met het tonen van een geldig legitimatiebewijs bij de kassa.


Alle ingrediënten zijn bij ons aanwezig. Goede restaurants en zeer goede muziek

Niet thuis zitten maar kom met uw visite gezellig naar de Pasar Malam Harderwijk