Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 19 oktober Zondag 20 oktober Onze Cateraars Info standhouders Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Laatste update: 19 oktober 2019

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
  Onze volgende Pasar Malam     is op 19 en 20 oktober 2019     en vier uw verjaardag op onze Pasar
 • PASAR MALAM HARDERWIJK 2019

Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 is Sportcomplex de Sypel weer in Indonesische sferen. De jaarlijkse Pasar Malam Harderwijk wordt dan weer georganiseerd. Dit jaar wordt een bijzonder jaar, want we hebben een lustrum te vieren! De organisatie is nu rond.

12 artiesten zijn geboekt en de cateraars zijn besproken. Net als voorgaande jaren staat de Pasar Malam Harderwijk garant voor een spetterend podiumspektakel met ieder uur een optreden in één van de hallen, waarbij menig voetje van de vloer gaat!

De Pasar Malam wordt georganiseerd door de Stichting Pasar Malam Harderwijk in samenwerking met de Stichting Indische Harderwijkers, het ROC Landstede, het Sportcomplex de Sypel en de gemeente Harderwijk. Het evenement wordt ondersteund door tientallen standhouders met een verscheidenheid aan producten en menig enthousiaste vrijwilliger.

De Pasar Malam Harderwijk is een ontmoetingsplek voor veel Indische Nederlanders waar ze oude bekenden spreken, of samen zijn met familie en vrienden. Ook als Nederlander ben je natuurlijk van harte welkom om de Indische sfeer en lekkernijen te proeven!

De Pasar Malam Harderwijk speelt zich af in twee hallen die voor de gelegenheid tot de Bali- en Java hal worden omgedoopt. Een groot Food Court is opgebouwd waar men kan proeven van versbereide en authentieke Oosterse maaltijden of snacks.

We zien u graag op de
Pasar Malam Harderwijk 2019!

• HET IS ZOVER

Het bestuur is druk bezig geweest met de laatste voorbereidingen voor de Pasar Malam 2019.

Zij krijgt hierbij hulp van vele vrijwilligers.


Het is even stil geweest, maar achter de schermen zijn we als bestuur druk bezig geweest om deze Pasar Malam weer tot een succes te maken. Begin dit jaar waren wij al begonnen met de voorbereidingen. Het flyeren is al meer dan een maand geleden gestart. Onze vrijwilligers geven op diverse locaties flyers af voor onze Pasar Malam. Winkels, restaurants, de cateraars maar ook de vakantieparken in de omgeving worden niet vergeten. Het is tenslotte herfstvakantie in de diverse regio’s. Het flyeren gebeurt in diverse provincies.


Ook wordt er in de media veel aandacht besteed aan onze Pasar Malam Harderwijk. Kijk maar eens in de lokale kranten en op de regionale tv-zenders. Deze aandacht is mede vergroot door de aanvraag om nogmaals de opening te laten plaatsvinden door de Indonesische ambassadeur, de heer Puja. Wij hebben het voorrecht gehad dat de ambassadeur onze Pasar al eerder heeft bezocht.


Van authentiek Indisch eten kunt u weer genieten in onze food court

Laat u verrassen op onze Pasar Malam

• COLORBRASSBAND HARDERWIJK

Bij de opening van onze Pasar zult u zaterdag verrast worden bij de ingang door Colorbrassband Harderwijk. Een Brassband bestaande uit 5 Harderwijkse mannen, 3 verschillende nationaliteiten, 3 verschillende kleuren, met 1 en dezelfde passie voor muziek (slagwerk) spelen voor u een welkom in Harderwijk. Colorbrassband Harderwijk bestaat nu 12 jaar, begonnen door een gedreven, muzikale jongen, Pradeep Janki. Al snel gevolgd door zijn 2 broers, Amit Janki en Viresh Janki en goede vrienden Gerjan Dekker en Banun Opiti.


Na 12 jaar, reizen deze mannen nog steeds vol passie elk jaar door heel Nederland om vele evenementen een extra sfeer te geven. Van kleine dorpsfeesten tot festivals in de grotere steden.

Door de verschillende nationaliteiten, de lange ervaring en de breed denkende visie is geen evenement te gek voor ColorBrassband Harderwijk.


FACEBOOK ARTIKEL

Wij hebben ook een Facebook pagina: Pasar Malam Harderwijk. Met Facebook kunnen we heel handig veel mensen bereiken om zo bekendheid te geven aan ons evenement.


Op Facebook plaatsen we in ieder geval tot 19 oktober (de 1e Pasar Malam dag) allerlei leuke en informatieve nieuwtjes, foto's en video's die we graag met jullie delen. Over de Pasar Malam, de artiesten, de standhouders, maar ook over Harderwijk en omgeving. En natuurlijk hebben we leuke winacties. Tijdens de Pasardagen (19 & 20 okt 2019) zullen we natuurlijk ook verslag doen van de beide Pasar Malam dagen.


Om dit alles te volgen, hoef je alleen maar Pasar Malam Harderwijk op Facebook te "LIKE-n".

En uiteraard zou verder delen met je Facebook vrienden helemaal geweldig zijn!

We zien je ook graag terug op Facebook!!!

Hartelijke groeten,

het Facebookteam Pasar Malam Harderwijk

Wendy,Roy en Lex