Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Info standhouders Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Sitemap | Laatste update: 28 december 2017

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk
    Onze volgende Pasar Malam         is op 20 en 21 oktober 2018


Een stukje Indische cultuur in Harderwijk!

In Harderwijk was er een groepje Indische Nederlanders dat de Indische cultuur zo mooi, inspirerend en belangrijk vond, dat het een evenement ging organiseren om dat te laten zien.


Welkom op de Pasar Malam Harderwijk 2017, een groot Indische happening,
waar Oost en West elkaar ontmoeten in een sfeer van vriendschap,
gastvrijheid en inspiratie.


Laat u tijdens deze Pasar Malam Harderwijk van 14 en 15 oktober 2017 verrassen door de rustieke Aziatische sfeer, voortreffelijk exotisch eten, swingende muziek en indrukwekkende dansshows en vele kramen. Twee dagen lang is deze oriëntaalse jaarmarkt dé ontmoetingsplek voor iedereen die open staat voor de warme Indische cultuur. U bent van harte welkom.


Pasar Malam betekent letterlijk Indonesische avondmarkt. Struinend langs de vele kraampjes met Indische en Aziatische spullen, kruiden en specerijen, waant u zich even in het verre Oosten. Het gedimde licht, de klanken van Indonesische muziek en de geuren van Oosterse gerechten maken een bezoek aan de Pasar Malam tot een unieke belevenis.


Kom lekker uit eten op de Pasar Malam Harderwijk en geniet van een versbereide Oosterse maaltijd in één van de restaurants of snackstands. En naast een markt vol leuke kraampjes wordt er op het podium ook een continu muziekprogramma gepresenteerd met topartiesten uit binnen- en buitenland.


Dit mag u niet missen! Kom op 14 en 15 oktober naar Harderwijk en proef een stukje Azië! Onze Pasar heeft 2 grote hallen, de Bali- en Java hal en een grote Food Court met diverse restaurants.


Namens de Stichting Pasar Malam Harderwijk willen wij u bij voorbaat welkom heten
op
14 en 15 oktober op de Pasar Malam Harderwijk 2017