Laatste Nieuws Pasar Malam Harderwijk Zaterdag 17 oktober Zondag 18 oktober Sponsoren Organisatie Facebook Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Laatste update: 28 april 2020

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk


Een stukje Indische cultuur in Harderwijk!

In Harderwijk was er een groepje Indische Nederlanders dat de Indische cultuur zo mooi, inspirerend en belangrijk vond, dat het een evenement ging organiseren om dat te laten zien.


Welkom op de Pasar Malam Harderwijk 2020, een groot Indische happening,
waar Oost en West elkaar ontmoeten in een sfeer van vriendschap,
gastvrijheid en inspiratie.


Laat u tijdens deze Pasar Malam Harderwijk op zaterdag en zondag, 17 en 18 oktober 2020 verrassen door de rustieke Aziatische sfeer, voortreffelijk exotisch eten, swingende muziek en indrukwekkende dansshows en vele kramen. Twee dagen lang is deze oriëntaalse jaarmarkt dé ontmoetingsplek voor iedereen die open staat voor de warme Indische cultuur. U bent van harte welkom.


Pasar Malam betekent letterlijk Indonesische avondmarkt. Struinend langs de vele kraampjes met Indische en Aziatische spullen, kruiden en specerijen, waant u zich even in het verre Oosten. Het gedimde licht, de klanken van Indonesische muziek en de geuren van Oosterse gerechten maken een bezoek aan de Pasar Malam tot een unieke belevenis.


Kom lekker uit eten op de Pasar Malam Harderwijk en geniet van een versbereide Oosterse maaltijd in één van de restaurants of snackstands. En naast een markt vol leuke kraampjes wordt er op het podium ook een muziekprogramma gepresenteerd met topartiesten uit binnen- en buitenland.


Dit mag u niet missen! Kom op 17 en/of 18 oktober naar Harderwijk en proef een stukje Azië! Onze Pasar heeft 2 grote hallen, de Bali- en Java hal en een grote Food Court met diverse restaurants.


Namens de Stichting Pasar Malam Harderwijk willen wij u bij voorbaat welkom heten
op zaterdag en/of zondag 17 en 18 oktober op de Pasar Malam Harderwijk 2020


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vier uw verjaardag op onze Pasar!


Altijd leuk om jarig te zijn. Dan bij ons geen korting maar gewoon GRATIS. Wij gaan u als jarige in het zonnetje zetten. Bent u jarig op zaterdag 17 of zondag 18 oktober, en u komt die dag met minimaal 4 volwassen personen, dan krijgt u als jarige van ons een gratis entree en een heerlijke Indische maaltijd aangeboden. Wel moet u zich kunnen legitimeren met het tonen van een geldig legitimatiebewijs bij de kassa.


Alle ingrediënten zijn bij ons aanwezig. Goede restaurants en zeer goede muziek

Niet thuis zitten maar kom met uw visite gezellig naar de Pasar Malam Harderwijk