Laatste Nieuws Terugblik Indische Harderwijkers
Pasar Malam Harderwijk Pasar Malam
Harderwijk OGB Design

Laatste update: 02 april 2024

▲▲▲▲

Stichting Pasar Malam Harderwijk

LIEVE MENSEN,

Een Pasar Malam (Indonesisch/Maleis voor avondmarkt) is in Indonesië een markt die ‘s avonds opengaat. Indo’s verkopen er groente, fruit en andere etenswaren, maar ook speelgoed, kleding en muziek. Het is een markt voor koopjes. Behalve als centrum van de avondhandel fungeert een Pasar Malam vaak ook als toeristische attractie.


Een Pasar Malam in Nederland is een soortgelijke markt, hoewel die lang niet alleen ‘s avonds wordt gehouden. Het is een ontmoetingsplaats voor alles wat met Indonesië en de Indonesische of Indische cultuur te maken heeft. Op de Pasar Malam serveren ze vanuit eetkraampjes of foodtrucks heerlijke Indisch gerechten, snacks of desserts!


Onze Pasar Malam Harderwijk gaan we organiseren op zaterdag 14 en zondag 15 oktober a.s.

Een heel weekend genieten van exotische sferen. Dit is dé plek voor bezoekers die de Indische cultuur een warm hart toedragen. Top entertainment, grote variëteit aan verkoopstands en authentieke Indische maaltijden bij diverse top restaurants! Struin langs de diverse stand waar oosterse producten worden verkocht. Kortom, een uitje voor het hele gezin.


Muziek en openingstijden

Er zijn natuurlijk weer meerdere live optredens op de 2 podia van onze Pasar Malam.

Onze artiesten worden uitgebreid aan u voorgesteld op de programma pagina’s van
zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober 2023.


Net als voorgaande jaren staat de Pasar Malam Harderwijk garant voor een spetterend podiumspektakel met ieder uur een optreden waarbij menig voetje van de vloer gaat!


Roy Abels en Otto Buttner

Bestuur Stichting Pasar Malam Harderwijk

Van authentiek Indisch eten kunt u weer genieten in onze food court

Laat u verrassen op onze Pasar Malam

STICHTING RIKSJA HARDERWIJK

Riksja Harderwijk staat voor u klaar tijdens de
Pasar Malam Harderwijk 2023.


Tijdens de Pasar Malam Harderwijk kunt u gratis gebruik maken van de Riksja, gewoon om eens een keer een kort kennismakingsrondje te rijden of om gehaald en gebracht te worden van en naar de parkeerplaats.

Onze Riksja piloot vertelt u er graag meer over!


www.riksjaharderwijk.nl

FACEBOOK ARTIKEL

Wij hebben ook een Facebook pagina: Pasar Malam Harderwijk. Met Facebook kunnen we heel handig veel mensen bereiken om zo bekendheid te geven aan ons evenement.


Op Facebook plaatsen we in ieder geval allerlei leuke en informatieve nieuwtjes, foto's en video's die we graag met jullie delen. Over de Pasar Malam, de artiesten, de standhouders, maar ook over Harderwijk en omgeving. En natuurlijk hebben we leuke winacties. Tijdens de Pasardagen zullen we natuurlijk ook verslag doen van de beide Pasar Malam dagen.


Om dit alles te volgen, hoef je alleen maar Pasar Malam Harderwijk op Facebook te "LIKE-n".

En uiteraard zou verder delen met je Facebook vrienden helemaal geweldig zijn!

We zien je ook graag terug op Facebook!!!

Hartelijke groeten,

het Facebookteam Pasar Malam Harderwijk